Meidän poika sai nimen

Ei kommentteja:
Viime sunnuntai oli aivan älyttömän tunteikas päivä. Pojan mummot ja mun kummi oli järjestänyt pienelle aivan ihanat ristiäiset! Meidän oli tarkoitus aamulla mennä auttamaan järjestelyissä, mutta sattumalta ollaan Tonin kanssa molemmat sellaisia ihmisiä, että ollaan aina myöhässä. Jopa omista juhlista. Soittelin aamulla äitille aivan tuohtuneena siitä kun autosta puhkesi rengas ja mun hiukset oli vielä laittamatta ja Toni ei ollut ehtinyt edes suihkuun. Tulin siinä sanoneeksi, että "nyt myöhästytään sieltä hemmetin vihkitilaisuudesta!!" Hetken hiljaisuus ja purskahdettiin nauruun molemmat. Ei - meitä ei vihitty, mutta lapsi sai nimen Oliver Thomas Tojkander.


Kirjottelin jo mun instagramiin miksi haluttiin ristiäiset, vaikka ei olla uskonnollisia ihmisiä. Meille molemmille ristiäiset on ihana perinne ja rakastetaan perinteitä. Siksi tuntui luontevalta järjestää ristiäiset nimiäisten sijaan. Oliver saa sitten isompana päättää haluaako rippikouluun ja kuuluuko kirkkoon vai ei.

Nimen valinta ei ollut aivan helppo, Oliver oli muodostunut jo raskausaikana mutta toisesta nimestä käytiin pitkiä neuvotteluja. Toiseksi nimeksi meillä oli vaihtoehtoina myös Alek ja Joakim. Olen super tyytyväinen pojan nimeen, minusta se on kaunis ja juuri meidän pienelle sopiva.

"Jokaisen lapsen oikea nimi on rakas"
-Tommy Tabermann


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti