Ihania ilmaisnäytteitä vauvalle ja äidille

2 kommenttia:
Etsin mielenkiinnosta kaikkia ilmaisia näytepakkauksia mitä voi helposti tilata vauvalle. Nämä on varsinkin esikoisen odottavalle hyviä, sillä mulla ei esimerkiksi ollut hajuakaan eri vaippamerkeistä ja niiden ominaisuuksista ennen näitä pakkauksia. Ja suomalainen jonottaa vaikka tunteja saadakseen ilmaisen ämpärin, joten onhan nää nyt kivoja!

Nyt kun pääsee konkreettisesti hiplailemaan näitä tuotteita ja lukemaan esitteitä niin helpompi valita omille arvoille sopiva tuote. Vasta vauvan synnyttyä tietty näkee miten vauva reagoi vaippaan (tuleeko ihottumaa, vuotaako ohi yms).

Näitä pakkauksia hiplatessa voi miettiä omia arvojaan. Haluaako kotimaista? Mitä mieltä on eläinkokeista? Haluaako kosteusindikaattorin? Pitääkö olla allergiatestattu? Mitkä on vaipan ilmastovaikutukset? Haluaako halvinta mahdollista vai panostaa laatuun? Kauheasti mietittävää pelkästään vaippamerkin valinnassa.BABYBOX - Lastentarvike 


Babyboxin saat tilattua netistä babybox.fi -sivuilta, sähköpostiin lähetetään koodi millä saat noutaa boxin Lastentarvike liikkeestä. Itse nappasin mukaan oman boxini Lapsimessuilta koska satuin olemaan siellä muutenkin.

Babybox sisältää: 
Liberon vaippapaketin
Philips Avent ensitutin ja tuttipullon
Emman lusikan
Siteitä äidille
2kk ilmaisen Viaplay koodin.

Lisäksi paketissa oli pieniä näytteitä mm. desinfioivasta pyykinpesuaineesta (hyvä säästää mahdollista noroepidemiaa varten). Mun mielestä boxin sisältö oli tosi hyvä ja kaikki tuotteet tulee varmasti kokeiluun. Varsinkin tuosta tutista olen kuullut paljon hyvää, on tarpeeksi pieni ja hyvin muotoiltu niin kelpaa kuulemma nirsomallekkin vauvalle. Ei siis mitään turhaa krääsää.
MUUMIBABY 


Muumibaby boxin sain myös Lapsimessuilta, mutta näitä jaetaan esimerkiksi neuvolassa. Lapsimessuilta saadussa kassissa oli lisäksi mukana nuo Liberon vaipat ja pesuaine-näytteet, mutta ne ei kuulu tuohon Muumi -pakettiin.

MUUMIBABY Sisältää:
Muumi vaippoja
Siteitä äidille
Liivinsuojuksia ja sängyn suoja
Puhdistuspyyheitä
2kk ilmaista Viaplaytä

Muumiboxin lisäksi muumibaby.fi -sivuilta saa tilattua Muumi-vaipoista näytepakkauksen kotiin postitettuna (mahtuu siis postilaatikkoon). Siinä tuli pienemmät näytteet eri vaipoista, liivinsuojat ja sängyn kosteussuoja.
LIBERO LAUKKU


En ole vielä saanut omaa laukkuani, tilasin sen libero.fi -sivuilta ja koodin pitäisi tulla sähköpostiin n. 8-viikkoa ennen laskettua aikaa. Laukun saa noutaa koodilla K-citymarketista, K-marketista tai K-supermarketista. Olen lukenut vauvapalstoilta, että laukkua voi olla hankala löytää esimerkiksi pienemmillä paikkakunnilla, mutta lähimpään K-kauppaan voi soittaa ja pyytää heitä tilaamaan laukun hyllyyn.

Laukku sisältää:

Libero vaippoja
Puhdistuspyyhkeitä
Öljy -näytteen
Pesuneste -näytteen
Liivinsuojia
Siteitä äidille
Perhos lelunVAU -kirjapaketti


Vau -kirjapaketin saa tilattua liitymällä Vau.fi -sivuilla kirjakerhoon. Kerhoon liittyminen on maksutonta, eikä tilausta tarvitse jatkaa ilmaisen näytteen saatua. Kirjapaketissa saa valita kolmesta eri vaihtoehdosta mieluisen näytepaketin ja siitä täytyy maksaa vain postikulut 6.90e. Lisätietoa kolmesta eri vaihtoehdosta kannattaa käydä lukemassa Vau.fi sivuilta, näytepakettien sisältö vaihtelee pakkauksittain.


Tuleeko sinulle mieleen muita ilmaispakkauksia vauvalle?
Mikä oli lemppari näistä vaihtoehdoista?𝐼𝒽𝒶𝓃 𝓂𝒶𝓂𝒾𝓃𝒶 - 𝒩𝒾𝒾𝓃𝒶
RASKAUSVIIKKO 33

2 kommenttia:

 1. Itsekin tuli tilattua näitä, kun vauva tuli. Nyt tuo on kyllä jo yli 4v.
  Tuo Muumipakkaus taitaa olla uusi tai en ainakaan silloin ollut tietoinen tuollaisesta.

  Baby Boxissa oli ennen erilaisia tuotteita eli eivät kaikki olleet samanlaisia. Nyt näyttä ettei siellä ole ollenkaan vaatteita. Itselläni oli silloin ainakin pari Lindexin vaatetta mukana.

  Minusta ennen oli paljon helpompi tuo Libero laukku, kun sen sai synnäriltä mukaan.

  Vau-kirja meillä on edelleen tilauksessa, mutta ollaan pidennetty tilausväliä ja silloinkin välillä perutaan. Mutta kivoja kirjoja, joista lapsi on kyllä pitänyt.

  https://kotonajakaupungilla.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Nykyään ei ainakaan enään muumibabylta tule kuin vaipat kun tuon vaippanäytteen tilaa. Juuri tuli postista, sisältönä 1x koon 1 ja 1x koon 2 vaippa ja esite. Koko piti myös valita erikseen, eli kaikkea ei voi saada ainakaan kerralla. Ihan vaan tiedoksi muille :)

  VastaaPoista